0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
CALCIU BIOLOGIC

CALCIU BIOLOGIC

13,00 RON

(Stoc epuizat)

Precedent

BIO SELENIU ZINC

Precedent

ECHINACEA+vitamina.C, seleniu şi zinc

CALCIU BIOLOGIC

Prezentare Rapidă

imbunatateste si sustine activitatea muschilor, in special a muschiului cardiac
sustine dezvoltarea armonioasa a sistemului osos si a dentitiei
reduce manifestarile alergice, mai ales bronhocontrictiile datorate alergenilor

Disponibilitate: Stoc epuizat

13,00 RON

Detalii

Imbunatateste si sustine activitatea muschilor, in special a muschiului cardiac. Sustine dezvoltatea armonioasa a sistemului osos si a dentitiei. Reduce manifestarile alergice, mai ales bronchocontrictiile datorate alergenilor. Produsul duce la cresterea concentratiei de calciu in organism, in acelasi timp asigurand vitaminele necesare organismului.

Informații Suplimentare

Nume CALCIU BIOLOGIC
Actiuni Produsul duce la cresterea concentratiei de calciu in organism, in acelasi timp asigurand vitaminele necesare organismului. imbunatateste si sustine activitatea muschilor, in special a muschiului cardiac sustine dezvoltarea armonioasa a sistemului osos si a dentitiei reduce manifestarile alergice, mai ales bronhocontrictiile datorate alergenilor
Compozitie Doza zilnica recomandata: 3 capsule/zi Componente active: Calciu Gluconic - 250mg/cps (22.43mg Ca2+) Alte ingrediente: Atomizat din Ou de Prepelita - 50mg/cps
Forma prezentare Capsule
Cantitate 30 capsule
Producator PRONATURA
Inregistrarea produsului Înregistrat si aprobat pentru comercializare de catre "Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucuresti sub Nr.
Administrare 1cps x 3/zi, inainte de mesele principale, pe o perioada de 2-3 luni Doza pentru copii trebuie stabilita de medicul curant.
Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Alergii
Detalii produs Aceasta excelenta combinatie de ingrediente duce la cresterea concentratiei calciului in organism, in acelasi timp asigurand vitaminele necesare organismului. imbunatateste si sustine activitatea muschilor, in special a muschiului cardiac sustine dezvoltarea armonioasa a sistemului osos si a dentitiei reduce manifestarile alergice, mai ales bronhocontrictiile datorate alergenilor
Is Featured Nu
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente Pronatura CALCIU BIOLOGIC Imbunatateste si sustine activitatea muschilor, in special a muschiului cardiac. Sustine dezvoltatea armonioasa a sistemului osos si a dentitiei. Reduce manifestarile alergice, mai ales bronchocontrictiile datorate alergenilor.

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.