0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni şi condiţii


1. Generalități ale Termenilor și condițiilor
Bine ați venit la Bioelemente (mai departe denumit "noi" sau "Compania"). Compania este entitatea juridică administrator al siteului www.bioelemente.ro și este identificată după cum urmează: SC Bio Integra Line S.R.L. înregistrată la R.C. Iași cu nr. J22/418/2013, CUI 31304611, și sediul social în Iași, Str. Aurel Vlaicu nr.78B. Următorii „Termeni și condiții” se aplică utilizării de către dvs. a siteului https://bioelemente.ro, inclusiv orice conținut, funcționalitate și servicii oferite pe sau prin https://bioelemente.ro (denumit mai departe " Site-ul "). Termenii și condițiile includ, de asemenea, politica noastră de confidențialitate, pe care o puteți revizui pe site-ul nostru web.
Vrem să păstrăm relația noastră cu dvs. cât mai informală, dar vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile înainte de a începe să utilizați Siteul, deoarece prin utilizarea Site-ului acceptați și sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții .
Dacă nu sunteți de acord cu unele dintre prevederile de mai jos, puteți părăsi site-ul (deși vom fi triști să vedem că plecați!) sau contactați-ne la adresa de e-mail oficială accesibilă de pe site. În orice caz, vom fi bucuroși să auzim comentariile și sugestiile dvs.
2. Modificări
Bioelemente este un site cu activități în desfășurare, ceea ce înseamnă că o mulțime de informații vor fi adăugate și îmbunătățite în viitorul apropiat. Ne rezervăm dreptul de a actualiza Site-ul și acești Termeni și condiții din când în când, la discreția noastră. Vom asigura o schimbare majoră într-un mod proeminent, dar din moment ce "major" este un concept foarte subiectiv, puteți oricând să vă monitorizați și să vă abonați la schimbări prin newsletter (da, informăm cu privire eventualele schimbări ale Termenilor!). Desigur, acest document este public pe Bioelemente, și veți putea vedea modificările pentru orice versiune nouă. Continuarea utilizării site-ului după publicarea Termenilor și condițiilor actualizate înseamnă că acceptați modificările.
3. Website & Securitate
Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți Bioelemente, dar nu putem garanta că site-ul Web va fi disponibil 24/7. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a restricționa accesul utilizatorilor la anumite funcții. În orice caz, nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, oricare parte a site-ului este indisponibilă la un anumit moment sau pentru orice perioadă, sau pentru eventuale pierderi de date (a se vedea și secțiunea 7 de mai jos).
Este o condiție a utilizării de către dvs. a site-ului că toate informațiile pe care le furnizați pe site sunt corecte, actuale și complete. În viitor, vi se poate solicita să furnizați anumite detalii de înregistrare sau alte informații. Ca și regulă pentru site-urile web, ne rezervăm dreptul de a dezactiva orice e-mail de utilizator, în orice moment, la discreția noastră, din orice motiv sau, inclusiv în cazul în care, în opinia noastră, nu ați respectat vreo prevedere a acestor Termeni și condiții.
Gestionăm datele personale în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
4. Condiţiile de returnare a produselor
Conform OG 34 din 04/06/2014  dreptul de retragere din contractul la distanta  respectiv de a returna produsele comandate si  cumparate de pe site-ul www.bioelemente.ro  il au doar persoanele fizice sau grupul de persoane fizice constituite în asociaţii.
Daca veti considera ca produsele cumparate din magazinul online  www.bioelemente.ro  nu corespund asteptarilor Dvs aveti dreptul de a ne returna produsele fara nici o explicatie asupra motivului deciziei Dvs .
Perioada de returnare expiră după 14 zile începând din ziua in care ati primit  produsele comandate.
Modalitati de comunicare a deciziei de retragere din contract:
Pentru a vă exercita dreptul de retragere din contract trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul ( produsele ) , utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin  e-mail, sau poştă, la adresele:
​- ​Email : office@bioelemente.ro
​- S.C. Bio Integra Line  S.R.L. , Bd. Chimiei , nr.35 , Bl. F2-1, Sc. A, Parter, Iași, Jud. Iași
Dacă folosiţi această opţiune de a transmite pe email declarația dumneavostră, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
 
4.1. Consecintele retragerii din contract
Dacă v-ati exprimat optiunea scrisa in termenul stabilit in conformitate cu cele precizate mai sus , va vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul​/​produsele.
Rambursarea o vom face numai dupa ce vom inventaria marfa returnata si vom constata ca ea corespunde atat calitativ cat si cantitativ cu marfa expediata de noi.
Raspunderea pentru integritatea marfii returnate pe timpul transportului  pana la punctul nostru de lucru va revine dumneavoastră. Vom refuza primirea coletului in situatia in care constatăm ca ambalajul este desfacut si/sau deteriorat.
Vom efectua această rambursare prin mandat poștal sau în contul bancar precizat, dacă v-aţi exprimat acordul de a vi se vira sumele cuvenite in contul bancar.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul este estimat la aproximativ 20 lei.
5. Drepturi și îndrumări privind utilizarea proprietății intelectuale.
Site-ul și conținutul său, caracteristicile și funcționalitatea (inclusiv aspectul original) sunt deținute de SC Bio Integra Line SRL și sunt protejate de legile din România și de drepturile de autor internaționale, mărci comerciale, brevete, secrete comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală sau drepturi de proprietate. Bioelemente se referă la copierea, multiplicarea, partajarea și modificarea documentelor, nu la Website, design sau coduri. Prin urmare, sunteți de acord să nu copiați, să modificați, să publicați, să republicați, oricare dintre materialele noastre protejate prin drepturi de autor, cu excepția cazului în care site-ul însuși permite acest lucru. Dacă aveți îndoieli cu privire la faptul dacă și cum să utilizați materialele de pe site, adresați solicitările dvs. la adresa noastră de e-mail.
În sensul acestor Termeni și condiții, termenul "Conținut" include, fără limitare, informații, date, text, fotografii, videoclipuri, clipuri audio, mesaje scrise și comentarii, software, scripturi, grafică și funcții interactive generate, făcute accesibile pe sau prin intermediul site-ului Web. În sensul acestor Termeni și condiții, "Conținutul" include tot conținutul de utilizatori (așa cum este definit mai jos).
Orice conținut adăugat, creat, încărcat, trimis, distribuit sau postat pe site de către utilizatori denumit (în mod colectiv "Conținut de utilizator"), publicat sau transmis privat, este responsabilitatea exclusivă a persoanei care a inițiat acest conținut de utilizator. Certificați că tot conținutul de utilizator furnizat de dvs. este corect, complet, actualizat și in conformitate cu toate legile, regulile și reglementările aplicabile. Recunoașteți faptul că tot conținutul, inclusiv conținutul de utilizator, accesat de dvs. prin utilizarea site-ului Web, este pe propriul dvs. risc și veți fi singurul răspunzător pentru orice daună sau pierdere pentru dvs. sau orice altă parte care rezultă din acesta. Nu garantăm că orice conținut pe care îl accesați pe sau prin intermediul site-ului web este sau va continua să fie corect.
Prin trimiterea conținutului public al utilizatorilor prin intermediul site-ului, ne acordați o licență perpetuă, neexclusivă, fără redevență, plată integrală, sub licență și transferabilă, pentru a utiliza, edita, modifica, reproduce, afișa, realiza și exploata astfel în totalitate conținutul de utilizator în legătură cu site-ul Web, incluzând, fără limitare, promovarea și redistribuirea unei părți sau a întregului site web (și a operelor derivate ale acestuia ) în orice format media și prin orice canale media (inclusiv, fără limitare, site-uri și feed-uri terțe părți). De asemenea, faceți acest lucru și acordați fiecărui utilizator al site-ului o licență perpetuă neexclusivă pentru a accesa conținutul dvs. de utilizator prin intermediul site-ului Web și pentru a utiliza, modifica, reproduce, distribui, pregăti lucrări derivate, conţinut. Pentru mai multă claritate, licența acordată anterior pentru noi și utilizatorii noștri nu afectează celelalte drepturi de proprietate sau drepturi de licență în conținutul dvs. de utilizator, inclusiv dreptul de a acorda licențe suplimentare conținutului dvs. de utilizator, cu excepția cazului în care s-a convenit altfel în scris. Certificați și garantați ca aveți toate drepturile de a ne acorda astfel de licențe fără a încălca orice drepturi ale terților, incluzând, fără limitare, orice drepturi de confidențialitate, drepturi de publicitate, drepturi de autor, mărci comerciale, drepturi de contract sau orice alta proprietate intelectuală sau drepturi de proprietate.
Nu garantăm că orice conținut va fi disponibil permanent pe site. Ne rezervăm dreptul de a elimina, modifica orice Conținut, la discreția noastră, în orice moment, fără notificare și pentru orice motiv (inclusiv, dar fără a se limita la, primirea revendicărilor sau a notificărilor din partea unor terțe părți sau a unor autorități referitoare la un astfel de conținut sau dacă suntem îndreptățiți să credem că ați încălcat acești Termeni de utilizare) sau fără niciun motiv și să eliminăm sau să blocăm orice conținut de pe site.
Aveți permisiunea să utilizați site-ul Web pentru scopuri personale, necomerciale sau legitime de afaceri, cu condiția ca activitățile dvs. să fie legale și în conformitate cu acești Termeni și condiții. Utilizările interzise includ încălcarea legilor și regulamentelor, hackingul site-ului în orice mod sau încălcarea standardelor de conținut stabilite mai jos. Nici un drept, titlu sau interes în sau pe site-ul web sau orice conținut de pe site nu vă este transferat și toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres sunt rezervate. Orice utilizare a site-ului web care nu este permisă în mod expres de acești Termeni și condiții reprezintă o încălcare a acestor Termeni și condiții și poate duce la terminarea contului dvs. și blocarea accesului.
Vă încurajăm feedback-ul, sub formă de recenzii, comentarii și sugestii sau recomandări pentru modificări sau îmbunătățiri ale serviciilor sau site-ului pe care le puteți alege la discreția dvs. de a ni le furniza din când în când ("Feedback"). Când oferiți Feedback și comentarii, ne acordați, sub orice titlu, o licență perpetuă, neexclusivă, gratuită, la nivel mondial, transferabilă, sub licență, irevocabilă, perpetuă, pentru a utiliza Feedback-ul sau pentru a încorpora în Site sau în alte produse sau servicii.
Site-ul Web poate conține materiale specifice furnizate de noi, de partenerii noștri sau de utilizatorii noștri și un astfel de Conținut este protejat prin drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, brevete, secrete comerciale sau alte drepturi și legi de proprietate. Trebuie să respectați și să mențineți toate notificările privind drepturile de autor, informațiile și restricțiile din orice conținut accesat prin intermediul site-ului web.
6. Acceptarea utilizării.
Prin înscrierea, efectuarea de cumpărături sau înregistrarea pe site-ul în care confirmați că ați citit cu atenție și ați înțeles Termenii și condițiile noastre, în special acceptați următoarele reguli: Clientul NU UTILIZEAZĂ Serviciul pentru:
• acțiuni defăimătoare, obscene, indecente, abuzive, ofensatoare, hărțuitoare, violente, urâte, inflamatorii sau alte obiecții.
• promovarea de materiale sexuale explicite sau pornografice, violență sau discriminare bazate pe rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilitate, orientare sexuală sau vârstă.
• încălcarea oricărui brevet, marcă comercială, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale oricărei alte persoane.
• încălcarea drepturilor legale (inclusiv drepturile de publicitate și de confidențialitate) ale altora sau publicarea oricărui material care ar putea da naștere unei răspunderi civile sau penale în temeiul legilor sau reglementărilor aplicabile sau care altfel ar putea fi în conflict cu acești Termeni și condiții.
• posibilitatea de a înșela pe cineva.
• promovarea oricărei activități ilegale sau sau asistarea oricărui act ilegal.
• a provoca disconfort, inconveniente sau anxietate inutilă sau să supărați, să faceți rău, să alarmați sau să deranjați orice altă persoană.
• să vă folosiți de site pentru a vă substitui oricărei persoane sau pentru a vă prezenta identitatea sau afilierea cu orice persoană sau organizație.
• vă implica în activități comerciale sau de vânzări, cum ar fi concursuri, tombole și alte promoții de vânzări, barter sau publicitate.
• să dați impresia că emană de la noi sau de la orice altă persoană sau entitate, dacă acest lucru nu este cazul.

În plus, sunteți de acord să acceptați și să înțelegeți în totalitate următoarele recomandări:

• Sunteți singura entitate responsabilă pentru utilizarea serviciilor / sfaturilor noastre.
• Orice utilizare ilegală / necorespunzătoare a produselor noastre este responsabilitatea exclusivă a Clientului.
7. Încălcarea legii și a drepturilor de autor
Nu ne angajăm să examinăm toate materialele înainte de a fi postate pe site și să nu putem asigura îndepărtarea promptă a materialelor necorespunzătoare după ce au fost postate. Prin urmare, nu ne asumăm răspunderea pentru nicio acțiune sau inacțiune privind transmisiile, comunicațiile sau conținutul furnizat de orice utilizator sau de o terță parte. În cazul puțin probabil în care primim o cerere de dezvăluire de informații de la o parte autorizată, ne rezervăm dreptul de a dezvălui identitatea utilizatorilor atunci când acest lucru este cerut de lege, inclusiv ca răspuns la o cerere de aplicare a legii susținută de o hotărâre judecătorească valabilă. Renunțați la orice pretenții împotriva Companiei pentru orice neplăceri sau daune care rezultă din orice acțiune a Companiei în timpul sau ca rezultat al investigațiilor sale și din orice acțiuni întreprinse ca urmare a investigațiilor efectuate de către Companie sau de autorități în aplicarea legii.
În cazul în care considerați că orice conținut de utilizator încalcă drepturile de autor, urmați procedura stabilită de articolul 512 (c) din DMCA și furnizați-ne o notificare de retragere scrisă, care conține următoarele informații:
O semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele deținătorului unui drept intelectual care se presupune că a fost încălcat
Identificarea lucrărilor protejate prin drepturi de autor susținute a fi fost încălcate sau, în cazul în care mai multe lucrări protejate prin drepturi de autor într-un singur site online sunt acoperite printr-o singură notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări de pe acel site.
Identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă sau care face obiectul unei activități care încalcă drepturile și care urmează a fi eliminat sau accesul la care urmează a fi dezactivat și informații suficient de rezonabile pentru a permite localizarea materialului.
Informații suficiente pentru a vă contacta, cum ar fi adresa de e-mail, adresa, numărul de telefon.
O declarație conform căreia sunteți de bună credință și că utilizarea materialului în modul în care se reclamă nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege.
O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și sub sancțiunea pedepsei, că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
Anunțul trebuie să fie trimis la adresa noastră oficială de e-mail care poate fi accesată prin intermediul site-ului Web.

Renunțarea la garanții, limitări ale răspunderii și despăgubiri. Utilizarea de către dvs. a siteului Bioelemente este pe riscul dvs. unic. Serviciul este furnizat "așa cum este" și "așa cum este disponibil". Declinăm garanțiile de orice natură, exprese sau implicite, inclusiv, fără a ne limita la garanțiile de vandabilitate sau utilitatea pentru un anumit scop. Nu suntem răspunzători pentru daune, directe sau secundare, care rezultă din utilizarea de către dvs. a site-ului și sunteți de acord să ne apărați, despăgubiți și să ne mențineți nevinovăția cu privire la orice pretenții, pierderi, costuri și cheltuieli (incluzând dar fără a se limita la onorariile avocaților) prin încălcarea de către dvs. a drepturilor unei terțe părți. Recunoașteți că aveți doar o drept limitat, neexclusiv, netransferabil pentru a utiliza site-ul. Deoarece site-ul Web nu este garantat lipsit de bug-uri, sunteți de acord că îl veți folosi cu grijă și veți evita utilizarea în modalități care ar putea duce la pierderi pentru dvs. sau terți.
Restricții geografice Deocamdată, furnizăm acest site exclusiv utilizatorilor locali din România și din statele membre UE. Nu afirmăm că site-ul sau orice conținut al acestuia este accesibil, potrivit sau legal in afara României (sau UE). Dacă accesați site-ul web din afara României, faceți acest lucru din proprie inițiativă și sunteți responsabil de respectarea legilor locale.
Legea aplicabilă și jurisdicția Acești Termeni și condiții și orice litigiu sau revendicare care decurge din sau în legătură cu acestea sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația internă a României, fără a aduce atingere niciunei dispoziții sau reglementări. Orice proces juridic, acțiune sau procedură care decurge din sau în legătură cu acești Termeni de utilizare sau cu Website-ul va fi soluționată exclusiv în instanțele din România și în instanțele comunitare ale Uniunii Europene.
Renunțare și anularea unor dispoziții Eșecul nostru de a exercita sau de a executa orice drept sau prevedere a Termenilor și condițiilor nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere. Termenii și condițiile constituie întregul acord între dvs. și Bioelemente și vă guvernează utilizarea serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor). Dacă o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată de o instanță competentă a fi invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura minimă astfel încât restul prevederilor Termenilor și condițiilor vor fi aplicabile în totalitate.
Feedback Salutăm și vă mulțumim pentru orice comentariu, întrebare și comunicare la adresa noastră oficială de e-mail.


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.