0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
ESYON picături pentru somnul liniștit al bebelușilor

ESYON picături pentru somnul liniștit al bebelușilor

58,00 RON

(Stoc epuizat)

ESYON picături pentru somnul liniștit al bebelușilor

Prezentare Rapidă

Suplimentul alimentar Esyon de la Syrio pentru nou născuți și copii mici favorizează un somn liniștit și relaxant.

Disponibilitate: Stoc epuizat

58,00 RON

Detalii

Supliment alimentar Esyon de la Syrio pentru nou născuți și copii mici. Datorită sinergiei componentelor naturale favorizează un somn liniștit și relaxant. Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de acest produs cu formulă specială ce conține extracte naturale de tei, melatonină, passiflora, mac californian și vitamina B6.

Informații Suplimentare

Nume ESYON picături pentru somnul liniștit al bebelușilor
Actiuni

Suplimentul alimentar Esyon, pentru nou născuți și copii mici, reprezintă soluția naturală optimă pentru somnul liniștit și eliminarea durerilor abdominale cauzate de colici. Datorită sinergiei componentelor naturale favorizează un somn liniștit și relaxant. Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de Esyon, produs cu formulă specială ce conține extracte naturale de tei, melatonină, passiflora, mac californian și vitamina B6. 80% dintre bebelușii în vârstă de trei luni se trezesc noaptea și au nevoie de ajutor pentru a adormi din nou. La șase luni, 75% dintre.copii se trezesc noaptea cu regularitate. La vârsta de un an, jumătate din copii îincă se trezesc noaptea și plâng sau sunt agitați. Melatonina reduce timpul necesar până la adormire, iar vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii. Celelalte extracte ajută la relaxare și la reducerea stresului.

Compozitie

Doza zilnică recomandată : - Câte 40 de picături, aproape 2 ml, cu o jumătate de oră înainte de somn. Se dizolvă în apă, ceai sau suc. Ingrediente active:  Flori de tei, passiflora, mac californian, melatonină, vitamina B6. Ingrediente inactive: apă, fructoză, aromă de căpșuni, acid citric natural, lecitină din floarea soarelui.

Forma prezentare Lichide
Cantitate Flacon cu picurător 30 ml
Producator SYRIO
Inregistrarea produsului Notificat, Avizat și înregistrat la Centrul Regional de Sănătate Publică Iași
Administrare

Recomandarea este de a se administra cu o jumătate de oră înainte de somn, câte 40 de picături, aproape 2 ml, dizolvate în apă, ceai sau suc. Nu este recomandat femeilor însărcinate. Avertisment - datorită originii naturale a tuturor ingredientelor, poate varia culoarea și gustul, de la un lot la altul, fără a fi prejudiciată calitatea produsului. Se păstrează în loc uscat, după deschidere.

Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Insomnii, tulburari de somn
Detalii produs

Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de produsul ESYON, cu formulă specială ce conține extracte naturale de Tei, Passiflora, Mac californian, Vitamina B6, Melatonină Știați că: 80% dintre bebelușii în vârstă de trei luni se trezesc noaptea și au nevoie de ajutor pentru a adormi din nou? La șase luni, 75% dintre.copii se trezesc noaptea cu regularitate? La vârsta de un an, jumătate din copii îincă se trezesc noaptea și plâng sau sunt agitați? Melatonina reduce timpul necesar până la adormire, iar vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii? Celelalte extracte ajută la relaxare și la reducerea stresului.

Firma Syrio, ce formează cu firma Equilibra un grup, este împreună cu aceasta furnizorul numărul 1 de suplimente alimentare naturale și cosmetice naturale din Italia.

Is Featured Da
pret depozit Nu
economisesti 5
SEO Bioelemente Syrio ESYON Picături pentru somn liniștit nou născuți și copii mici

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie

Also Purchased


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.