Magazin de produse naturiste

Pachet promoțional pentru somnul liniștit al nou-născuților Esyon 3 x 30 ml + Cadou Colisen 30 ml pentru colici intestinale

Fiți primul care evaluează acest produs.

Disponibilitate: În stoc

Preț Normal: 266,00 RON

Special Price 189,00 RON

sau

Prezentare Rapidă

Suplimentul alimentar Esyon de la Syrio pentru nou născuți și copii mici favorizează un somn liniștit și relaxant.


Suplimentul alimentar concentrat Colisen de la Syrio, 100 % natural, pentru nou născuți și copii mici. Tratament pentru colicile intestinale și a meteorismului ce apar în timpul alăptării bebelușilor.


Comandă de peste 190 de lei și beneficiezi de transport gratuit.

Pachet promoțional pentru somnul liniștit al nou-născuților Esyon 3 x 30 ml + Cadou Colisen 30 ml pentru colici intestinale

Dublu-click pe imaginea de mai sus pentru a o vizualiza în întregime

Micșorare
Mărire

Mai Multe Vizualizări

  • Pachet promoțional pentru somnul liniștit al nou-născuților Esyon 3 x 30 ml + Cadou Colisen 30 ml pentru colici intestinale

Detalii

Esyon:

Supliment alimentar Esyon de la Syrio pentru nou născuți și copii mici. Datorită sinergiei componentelor naturale favorizează un somn liniștit și relaxant. Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de acest produs cu formulă specială ce conține extracte naturale de tei, melatonină, passiflora, mac californian și vitamina B6.

Melatonina este principalul hormon care regleaza ritmul circadian și joacă un rol important în inițierea și menținerea somnului. Melatonina este derivată din serotonină (“hormonul fericirii”), iar la randul ei serotonina este derivată din triptofan, un aminoacid esențial. Melatonina a fost izolată în anul 1958, de către dr. Aaron B. Lerner de la Universitatea Yale, pentru fi utilizată în tratamentul anumitor boli de piele. Rolul esențial al melatoninei, în randul bebelușilor, pare a fi controlarea ciclurilor de somn și de veghe. Melatonina ii permite creierului să își regleze ceasul intern.

Colisen:

Suplimentul alimentar concentrat Colisen de la Syrio, 100 % natural, pentru nou născuți și copii mici. Tratament pentru colicile intestinale și a meteorismului ce apar în timpul alăptării bebelușilor.

Informații Suplimentare

Nume Pachet promoțional pentru somnul liniștit al nou-născuților Esyon 3 x 30 ml + Cadou Colisen 30 ml pentru colici intestinale
Actiuni

Esyon:
Suplimentul alimentar Esyon, pentru nou născuți și copii mici, reprezintă soluția naturală optimă pentru somnul liniștit și eliminarea durerilor abdominale cauzate de colici. Datorită sinergiei componentelor naturale favorizează un somn liniștit și relaxant.
Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de Esyon, produs cu formulă specială ce conține extracte naturale de tei, melatonină, passiflora, mac californian și vitamina B6. 80% dintre bebelușii în vârstă de trei luni se trezesc noaptea și au nevoie de ajutor pentru a adormi din nou. La șase luni, 75% dintre.copii se trezesc noaptea cu regularitate. La vârsta de un an, jumătate din copii îincă se trezesc noaptea și plâng sau sunt agitați. Melatonina reduce timpul necesar până la adormire, iar vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii. Celelalte extracte ajută la relaxare și la reducerea stresului.

Colisen:
Suplimentul alimentar concentrat Colisen de la Syrio, 100 % natural, pentru nou născuți și copii mici.Tratament pentru colicile gazoase intestinACale și a meteorismului ce apare în timpul alăptării bebelușilor. Extractele naturale - Mușetel, Tei, Passiflora, Fenicul, Anason, precum și vitamina B6 - prin acțiunea lor sinergică favorizează motilitatea intestinală și eliminarea gazelor acumulate în abdomen, care au ca efect producerea colicilor intestinale, cu toate neplăcerile cauzate micuților cât și întregii familii. În urma administrării acestor picături dispare disconfortul abdominal, copilul nu mai are crampe, dispar agitația și nervozitatea. Mușețelul optimizează buna funcționare a sistemului digestiv, iar vitamina B6 ajută la creșterea imunității. Teiul calmează, reduce inflamația abdominală, reduce stresul, are efect astringent, iar feniculul și anasonul reglează motilitatea gastrointestinală.
Firma Syrio, ce formează împreună cu Equilibra un grup, este împreună cu aceasta furnizorul numărul 1 de suplimente alimentare naturale și cosmetice naturale din Italia.

Compozitie

Esyon:

Doza zilnică recomandată : - Câte 40 de picături, aproape 2 ml, cu o jumătate de oră înainte de somn. Se dizolvă în apă, ceai sau suc.

Ingrediente active:  Flori de tei, passiflora, mac californian, melatonină, vitamina B6.

Ingrediente inactive: apă, fructoză, aromă de căpșuni, acid citric natural, lecitină din floarea soarelui.

Colisen:

Doza zilnică recomandată : - Câte 20 de picături, aproximativ 1 ml, de 3 ori pe zi, sau ori de câte ori este nevoie. Se poate dilua în apă, ceai sau suc. Componente active: extracte de mușetel, passiflora, tei, fenicul, anason, vitamina B6.

Inactive: apă, fructoză, acid citric natural.

Forma prezentare Lichide
Cantitate Flacoane cu picurător 4x30 ml
Producator BioElemente
Inregistrarea produsului Notificat, Avizat și înregistrat la Centrul Regional de Sănătate Publică Iași
Administrare

Esyon:

Recomandarea este de a se administra cu o jumătate de oră înainte de somn, câte 40 de picături, aproape 2 ml, dizolvate în apă, ceai sau suc.

Nu este recomandat femeilor însărcinate.

Avertisment - datorită originii naturale a tuturor ingredientelor, poate varia culoarea și gustul, de la un lot la altul, fără a fi prejudiciată calitatea produsului. Se păstrează în loc uscat, după deschidere.

Colisen:

Se recomandă câte 20 de picături, aproximativ 1 ml, de câte 3 ori pe zi, sau la nevoie, diluate în apă, ceai sau suc.

Recomandat pentru bebeluși și copii mici până la vârsta de 3 ani.

Nu este recomandat femeilor însărcinate.

Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Colici intestinale, Letargie
Detalii produs

Colicile intestinale se manifestă prin dureri spasmodice ale tractului intestinal. Acestea încetează, de cele mai multe ori,  prin golirea intestinelor, sub formă de diaree. Crampele abdominale sunt provocate de contracții neobișnuite, extrem de puternice ale mușchilor intestinali.

În urma administrării picăturilor COLISEN dispare disconfortul abdominal, copilul nu mai are crampe, dispar agitația și nervozitatea. Iată câteva motive importante pentru alegerea COLISEN                                            

-Compoziția sa complet naturală este blândă și delicată, sigură pentru sănătatea micuțului
-Spre deosebire de ceaiuri din plante, care pierd o mare parte din principiile active, fie prin evaporare, fie prin descompunere termică, COLISEN asigură prin extractele concentrate toate substanțele necesare bunei funcționări a tranzitului intestinal și al sănătății florei intestinale
-Standardele de producție italiene și prezența timp de zeci de ani printre liderii suplimentelor și cosmeticelor naturale din Italia fac din COLISEN un produs de încredere 

Compoziția sa complexă, eficientă și sigură pentru sănătate vor asigura liniștea și buna dispoziție a bebelușului dumneavoastră

-Mușețelul optimizează buna funcționare a sistemului digestiv și eliminarea gazelor, precum și relaxarea mușchilor stomacului și intestinului;
-Vitamina B6 ajută la creșterea imunității.
-Teiul calmează, reduce stresul
-Feniculul și anasonul reglează motilitatea gastrointestinală.

Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de produsul ESYON, cu formulă specială ce conține extracte naturale de Tei, Passiflora, Mac californian, Vitamina B6, Melatonină Știați că: 80% dintre bebelușii în vârstă de trei luni se trezesc noaptea și au nevoie de ajutor pentru a adormi din nou? La șase luni, 75% dintre.copii se trezesc noaptea cu regularitate? La vârsta de un an, jumătate din copii îincă se trezesc noaptea și plâng sau sunt agitați? Melatonina reduce timpul necesar până la adormire, iar vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii? Celelalte extracte ajută la relaxare și la reducerea stresului.

Firma Syrio, ce formează cu firma Equilibra un grup, este împreună cu aceasta furnizorul numărul 1 de suplimente alimentare naturale și cosmetice naturale din Italia.

Is Featured Da
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente colisen, colisen colici, colisen esyon, colisen, somn bebelus, bebelus, bebe, Somn bebeluși,relaxare bebeluși,equilibra,esyon,picături somn copii,somn liniștit bebeluși,somn nou născuți, agitație bebeluși,somn agitat bebeluși,somn agitat nou născuți,nervo

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.