0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
COTIDIERBE TRANZIT comprimate

COTIDIERBE TRANZIT comprimate

35,00 RON

(Stoc epuizat)

COTIDIERBE TRANZIT comprimate

Prezentare Rapidă

Supliment alimentar pe baza de plante pentru stimularea tranzitului intestinal , cu proprietati laxative,
Recomandat tuturor persoanelor cu tranzit lenes ,

Disponibilitate: Stoc epuizat

35,00 RON

Detalii

Supliment alimentar pe baza de plante pentru stimularea tranzitului intestinal , cu proprietati laxative, Recomandat tuturor persoanelor cu tranzit lenes ,

Informații Suplimentare

Nume COTIDIERBE TRANZIT comprimate
Actiuni Aloe Vera folosit pe scara larga in Europa este un purgativ puternic, care contine 20% - 40% antrachinoni. Comisia Europeana, ESCOP si Organizatia Mondiala a Sanatatii recunosc eficienta sa in tratarea constipatie . Infuzia din pulbere de ru­­barbă e laxativă, ajută la detoxi­fierea organismului şi la eliminarea vier­­milor intestinali, are acţiune to­­nică asupra sistemului digestiv şi tra­tează dizenteria, mentine un tranzit intestinal optim, asigurat prin derivatii antrachinonici, eliberati la nivelul colonului, sub influenta microflorei de la nivelul intestinului; Nalba e o plantă laxativă şi calmantă., stimuleaza miscarile propulsive ale colonului. Volbura are efect laxativ si se foloseste pentru constipatiile moderate , care dureaza cateva zile . Cascara sagrada este un laxativ natural care provine din scoarţa copacului Rhamnus purshiana și este originară din nord-vestul Pacificului. Amerindienii consideră planta a fi o scoarță sacră, de unde îi şi vine numele. Cascara sagrada conține cascaroside .niste glicozide care încurajează contractarea intestinului gros pentru a elimina scaunele. Această acțiune face planta un medicament puternic împotriva constipație, ajutând la curăţarea stomacului și la eliminarea toxinelor acumulate. Deoarece acțiunea durează, de obicei, între şase şi opt ore pentru a-şi face efectul, cel mai bine este să luați cascara sagrada înainte de culcare pentru a avea un tranzit intestinal bun de dimineaţă.
Compozitie Doza zilnica recomandata: Cate 1 - 2 comprimate seara , inainte de culcare , cu putina apa . Componente active: radacina de Rubarba, pastai de Senna, frunze de nalba, suc de Aloe, Catina , frunze de Volbura , Scortisoara, scorta de Cascara Alte ingrediente:
Forma prezentare Comprimate
Cantitate Cutie cu 45 comprimate in blister
Producator Specchiasol
Inregistrarea produsului Înregistrat şi aprobat pentru comercializare de către "Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucureşti sub Nr.
Administrare Doza zilnica recomandata: Cate 1 - 2 comprimate seara , inainte de culcare , cu putina apa . Nu este recomandat femeilor insarcinate.
Termen de valabilitate 24 luni de la data fabricatiei
Afectiuni Afectiuni ale stomacului, Atonie gastrica, Atonie intestinala, Balonari abdominale, Constipatie, Flatulenta (balonare), Gastrite hiper si hipoacide, Tulburari digestive
Detalii produs Nalba e o plantă laxativă şi calmantă., stimuleaza miscarile propulsive ale colonului. Volbura are efect laxativ si se foloseste pentru constipatiile moderate , care dureaza cateva zile . Cascara sagrada este un laxativ natural care provine din scoarţa copacului Rhamnus purshiana și este originară din nord-vestul Pacificului. Amerindienii consideră planta a fi o scoarță sacră, de unde îi şi vine numele. Cascara sagrada conține cascaroside .niste glicozide care încurajează contractarea intestinului gros pentru a elimina scaunele. Această acțiune face planta un medicament puternic împotriva constipație, ajutând la curăţarea stomacului și la eliminarea toxinelor acumulate. Deoarece acțiunea durează, de obicei, între şase şi opt ore pentru a-şi face efectul, cel mai bine este să luați cascara sagrada înainte de culcare pentru a avea un tranzit intestinal bun de dimineaţă.
Is Featured Indisponibil
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente SPECCHIASOL ITALIA cutie cu 45 comprimate pentru stimularea tranzitului intestinal

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie