0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
CHITOSAN  1000, pentru controlul greutății și metabolism

CHITOSAN 1000, pentru controlul greutății și metabolism

53,00 RON

(Stoc epuizat)

Precedent

URINELLE® CRANBERRY, Supliment alimentar pentru infecții urinare, EQUILIBRA, 12 Pliculețe

Precedent

PESO * OK - Greutatea optimă, produs pentru slăbire

CHITOSAN 1000, pentru controlul greutății și metabolism

Prezentare Rapidă

Supliment alimentar de la Equilibra cu chitosan extras din cochilii marine și Crom .


Comandă de peste 190 de lei și beneficiezi de transport gratuit.

Disponibilitate: Stoc epuizat

53,00 RON

Detalii

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Informații Suplimentare

Nume CHITOSAN 1000, pentru controlul greutății și metabolism
Actiuni

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism . Chitosanul este o substanță albicioasă, o polizaharidă obținută din chitină, care este extrasă din cochilii marine . Chitosanul este o fibră solubilă naturală, care își mărește volumul în stomac , dacă este consumată înainte de masă cu multă apă . Cromul adăugat în produs contribuie la metabolismul macro-nutrienților, acele substanțe care oferă energie organismului, fără de care nu am putea îndeplini activitățile zilnice . Cromul ajută și la reglarea glicemiei, menține nivelul normal de glucoză în sânge . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Compozitie

Doza zilnică recomandată - Căte 4 capsule pe zi, căte 2 capsule odată, înainte cu o jumătate de oră de mesele principale, cu foarte multă apă . Componente active - Chitosan extras din cochilii marine, Crom, stearat de Magneziu

Forma prezentare Capsule
Cantitate Cutie cu 40 capsule
Producator EQUILIBRA
Inregistrarea produsului Notificat, Avizat și înregistrat la Centrul Regional de Sănătate Publică Iași
Administrare

Recomandat căte 4 capsule pe zi, căte 2 capsule odată, înainte cu o jumătate de oră de mesele principale, cu foarte multă apă . Avertizări . Suplimentul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată . Pe perioada consumului se recomandă o dietă hipo- calorică, sport , un stil de viață sănătos . Produsul se ține la temperatura camerei, departe de surse de căldură sau umiditate .

Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Colesterol crescut, Obezitate
Detalii produs

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism.

Chitosanul este o substanță albicioasă, o polizaharidă obținută din chitină, care este extrasă din cochilii marine . Chitosanul este o fibră solubilă naturală, care își mărește volumul în stomac , dacă este consumată înainte de masă cu multă apă . Cromul adăugat în produs contribuie la metabolismul macro-nutrienților, acele substanțe care oferă energie organismului, fără de care nu am putea îndeplini activitățile zilnice . Cromul ajută și la reglarea glicemiei, menține nivelul normal de glucoză în sânge . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Is Featured Nu
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente Supliment alimentar de la Equilibra cu chitosan extras din cochilii marine și Crom .

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie

Also Purchased


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.