0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
PACHET  PRODUSE  PENTRU  SLĂBIT

PACHET PRODUSE PENTRU SLĂBIT

Preț Normal: 169,00 RON

Special Price 99,00 RON

(Stoc epuizat)

PACHET PRODUSE PENTRU SLĂBIT

Prezentare Rapidă

OFERTĂ SPECIALĂ EurO 2 Diet control greutate + Ceai antiadipos Sanye

Disponibilitate: Stoc epuizat

Preț Normal: 169,00 RON

Special Price 99,00 RON

Detalii

EurO 2 Diet control greutate este o formulă coloidală specială de oxigenare celulară, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale îmbunătățită cu L-carnitină, pentru arderea grăsimilor . Ceaiul antiadipos Sanye contribuie la echilibrarea nivelului de colesterol din sânge și ajută la optimizarea nivelului glicemic din organismul dumneavoastră.

Informații Suplimentare

Nume PACHET PRODUSE PENTRU SLĂBIT
Actiuni EurO 2 Diet control greutate este o formulă coloidală specială de oxigenare celulară, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale îmbunătățită cu L-carnitină, pentru arderea grăsimilor . Datorită formulei sale speciale sub formă lichidă, ionică şi coloidală, beneficiile utilizării sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decât aceeaşi doză sub formă de capsule Recomandăm L-Carnitina pentru că deşi arde grăsimile, nu taie pofta de mâncare. Nu acţionează asupra creierului, sistemului nervos, neavând astfel efecte secundare şi nu creează dependenţă. Dacă sunteţi sportiv puteţi lua o doză cu o oră înainte de exerciţiile aerobice şi o alta imediat ce terminaţi. Dacă luaţi produsul pentru a obţine beneficii adiţonale, cum ar fi scăderea nivelului colesterolului şi îndepărtarea oboselii, modul de administrare este acelaşi. L-Carnitina este o substanță produsă la nivelul ficatului și rinichilor, iar rolul ei în organism este acela de a facilita transportul acizilor grași către mitocondrii. Aceste formațiuni intracelulare au ca principală funcție producerea de energie, ca urmare a arderii lanțurilor de acizi grasi. Se cunoaște faptul că L-carnitina este în cea mai mare parte asimilată din alimente (lapte, carne) și doar aproximativ 25% este de natura endogenă. Ceaiul antiadipos Sanye contribuie la echilibrarea nivelului de colesterol din sânge și ajută la optimizarea nivelului glicemic din organismul dumneavoastră. Sanye face parte din categoria ceaiurilor ce luptă contra kilogramelor în plus și stimuleaza funcțiile de la nivelul sistemului digestiv. Ceaiul antiadipos Sanye este un aliat de nădejde în cazul persoanelor care se luptă cu probleme ale obezității sau kilogramelor acumulate în plus, fiind un bun stimulator al arderilor grăsimilor.
Compozitie Doza zilnica recomandata: Componente active:
Forma prezentare Doze lichide
Cantitate flacon 50 ml + 30 plicuri
Producator ZUCCARI
Inregistrarea produsului Înregistrat şi aprobat pentru comercializare de către "Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucureşti sub Nr. 1198/15.04.2008
Administrare Nu
Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Obezitate
Detalii produs EurO 2 Diet control greutate este o formulă coloidală specială de oxigenare celulară, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale îmbunătățită cu L-carnitină, pentru arderea grăsimilor . Datorită formulei sale speciale sub formă lichidă, ionică şi coloidală, beneficiile utilizării sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decât aceeaşi doză sub formă de capsule Recomandăm L-Carnitina pentru că deşi arde grăsimile, nu taie pofta de mâncare. Nu acţionează asupra creierului, sistemului nervos, neavând astfel efecte secundare şi nu creează dependenţă. Dacă sunteţi sportiv puteţi lua o doză cu o oră înainte de exerciţiile aerobice şi o alta imediat ce terminaţi. Dacă luaţi produsul pentru a obţine beneficii adiţonale, cum ar fi scăderea nivelului colesterolului şi îndepărtarea oboselii, modul de administrare este acelaşi. Ceaiul antiadipos Sanye contribuie la echilibrarea nivelului de colesterol din sânge și ajută la optimizarea nivelului glicemic din organismul dumneavoastră. Sanye face parte din categoria ceaiurilor ce luptă contra kilogramelor în plus și stimuleaza funcțiile de la nivelul sistemului digestiv. Ceaiul antiadipos Sanye este un aliat de nădejde în cazul persoanelor care se luptă cu probleme ale obezității sau kilogramelor acumulate în plus, fiind un bun stimulator al arderilor grăsimilor.
Is Featured Nu
pret depozit Nu
economisesti 70
SEO Bioelemente OFERTĂ SPECIALĂ EurO 2 Diet control greutate + Ceai antiadipos Sanye

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.