0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
EurO 2 Diet control greutate

EurO 2 Diet control greutate

159,00 RON

(În stoc)

Precedent

SCORTISOARA

EurO 2 Diet control greutate

Prezentare Rapidă

Produs pentru oxigenarea celulară şi arderea grăsimilor.

Disponibilitate: În stoc

159,00 RON

Detalii

Obezitatea a fost considerată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca epidemia secolului XXI în ţările industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalităţii datorată obezităţii şi a problemelor sale derivate. În prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. În Spania, una din 12 morţi are obezitatea ca factor declanşator. Pericolul ei este cu atât mai mare cu cât este concomitentă cu alte ameninţări pentru sănătate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat şi hipertensiunea.

Informații Suplimentare

Nume EurO 2 Diet control greutate
Actiuni

• Oxigenează celulele organismului, stimulează metabolismul lipidic;

• Ajută la controlul greutăţii, favorizând arderea grăsimilor;

• Stimulează sinteza fibrelor musculare şi creşte tonusul muscular;

• Îmbunătăţeşte performanţa fizică , recomandată sportivilor de performanţa;

• Scade nivelul de colesterol şi trigliceride în sânge;

• Îmbunătăţeşte neurotransmisia şi transmisia neuromusculară.

Cum se observă deficitul de oxigen?

  • Stare de oboseală continuă, lipsa de dispoziţie, de forţă, randament scăzut;
    Lipsa de concentrare şi oboseala psihică sunt primele semne ale unei oxigenări deficitare;
    Probleme legate de insomnie;
    Sensibilitate ridicată la diferenţe de temperatură şi climat;
    Predispoziţie pentru contractarea infecţiilor;
    Durere;
    Probleme de circulaţie (senzaţie de frig), mai ales în braţe şi picioare;
    Proasta irigare a inimii (angina pectorală);
    Şi multe alte probleme ce îşi au originea în lipsa de Oxigen, deci a energiei.

 

Când este necesar un aport de oxigen?

  • Toate tipurile de probleme de irigare cardio-vasculară;
  • Aritmie;
  • Probleme bronhiale (astm) şi pulmonare în general;
  • Perturbări ale reglării presiunii arteriale (hipertensiune);
  • Terapii de reabilitare după efectele produse de chimioterapie, radioterapie şi operaţii complicate;
  • Probleme de imunodeficienţa;
  • Factori de risc a operaţiilor (curăţarea rănilor);
  • Probleme auditive, datorate irigării deficitare a urechii;
  • Probleme tipice vârstei înaintate;
  • Probleme de randament energetic în cazul stresului continuu;
  • Combaterea bolilor de origine virală.
Compozitie Formula coloidală specială de oxigenare celulară, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale îmbunătățită cu L-carnitină, care mai poartă și denumirea de Arzătorul de grăsimi.
Compoziţie: L-camitina, Fucus vesiculosus, enzime de origine vegetala, amestec de aminoacizic (Laspartic, acid L-glutamic, L-alanina, L-arginina, L-cisteina, L-fenilalanina, L-glicina, L-izoleucina, L-histidina, L-lizina, L-metionina, L-prolina, L-serina, L-treonina, L-triptofan, L-tirozina, L-valina), apa purificata.
Ingrediente inactive (pentru conservarea produsului natural):acid citric, clorura de sodiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, suflat de magneziu, acid fosforic, dioxid de siliciu, carbonat de calciu
Forma prezentare Lichide
Cantitate Flacon picurator 50ml lichid
Producator ZUCCARI
Inregistrarea produsului Înregistrat şi aprobat pentru comercializare de către "Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucureşti sub Nr. 1198/15.04.2008
Administrare Cum să luaţi Eur O2 Diet: Este foarte important să ştim că nu există un alt produs care să conţină mai multă L-Carnitină. Datorită formulei sale speciale sub formă lichidă, ionică şi coloidală, beneficiile utilizării sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decât aceeaşi doză sub formă de capsule. Dacă ne dorim să slăbim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de picături, de două ori pe zi, între mese. De exemplu: o doză se ia cu o oră înainte de masa de prânz, iar a doua după amiaza. Doza se poate creşte dacă se doreste o pierdere a greutăţii mai mare. Recomandăm L-Carnitina pentru că deşi arde grăsimile, nu taie pofta de mâncare. Nu acţionează asupra creierului, sistemului nervos, etc., neavând astfel efecte secundare şi nu creează dependenţă. Dacă sunteţi sportiv puteţi lua o doză cu o oră înainte de exerciţiile aerobice şi alta imediat ce terminaţi. Dacă luaţi produsul pentru a obţine beneficii adiţonale, cum ar fi scăderea nivelului colesterolului şi îndepărtarea oboselii, modul de administrare este acelaşi.
Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Anemie, Astm bronsic, Astenie, Atrofie musculara, Boala Parkinson, Bronhopneumonie, Bronsita, bronsiectazie, Cancer, tumori, Cardiopatii, Circulatie cerebrala dereglata, Circulatie periferica proasta, Colita, Crampe musculare, Dementa senila, Dementa vasculara, Dereglari de memorie, Disfunctii metabolice, Dislipidemie, Dureri musculare, Hipoxie cerebrala, Insuficienta cardiaca, Insuficienta renala, Letargie, Nervozitate, Iritabilitate, Neurastenie, Obezitate, Stenoza sau insuficienta valvulara, Stres oxidativ, Tabagism, Viroze respiratorii
Detalii produs

Ce este L-carnitina si cum functioneaza?

In cadrul acestui preparat intalnim formula Eur O2 (enzime, minerale si aminoacizi), pe care am cunoscut-o in celelalte produse din gama, doar ca aceasta este imbunatatita cu L-carnitina.

L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi. Se cunoaste faptul ca L-carnitina este in cea mai mare parte asimilata din alimente (lapte, carne) si doar aproximativ 25% este de natura endogena.

Printre alte efecte benefice, L-Carnitina reuseste sa imbunatateasca functia hepatica si sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Indiferent unde este situat (solduri, fese, coapse), stratul adipos contine o cantitate semnificativa de acizi grasi. Acestia sunt o forma de energie destul de dificil de folosit de catre corp, care prefera adesea arderea glucozei.

Beneficii demonstrate prin studii stiintifice
Studiile au confirmat efectul benefic al L-carnitinei pentru organism. Un studiu publicat in numarul din ianuarie 2003 al Jurnalului Nutritia a urmarit efectul L-carnitinei asupra metabolismului femeilor tinere ce efectuau exercitii. Cercetatorii au constatat in grupul de femei ce a primit L-carnitina (0,68 g sau 680 mg zilnic) o diminuare a tesutului gras cu 1,35% dupa 35 de zile, precum si o crestere accelerata a arderii grasimilor, comparat cu grupul de femei care au primit o pilula inerta (placebo).

Pe langa importanta ei in arderea grasimilor, L-carnitina este utila in cresterea performantelor sportive, in boala de inima si chiar si in cadrul tratamentului diverselor cancere. De la descoperirea L-carnitinei in anul 1905 si pana in prezent au fost publicate peste 9000 de studii privind L-carnitina.
Unele studii din 2007 au aratat capacitatea L-carnitinei de a proteja ficatul si nervii periferici.

Este utila si in boala celiaca (celiachie), o afectiune foarte intalnita in ziua de azi, dar slab diagnosticata, produsa de intoleranta la glutenul din cereale.

Este eficienta chiar si in cazul cancerului la san, putand diminua dimensiunea tumorii.

Nu in ultimul rand, L-carnitina are capacitate antioxidanta semnificativa. Prin acest mecanism, L-carnitina netezeste vasele de sange, deteminand relaxarea lor, lucru ce asigura un flux mai bun de nutrienti si oxigen catre organele vitale.

L-carnitina este produsa in mod natural in corp
Concentratiile maxime sunt in muschi si in inima. Sinteza de L-carnitina are loc in ficat si rinichi, necesita doi aminoacizi esentiali – lisina si metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 si niacina. Acesta este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare in lisina si metionina (ce provin din carne sau lapte) si duc la o sinteza mica de L-carnitina. Astfel nu se ard grasimile, iar oamenii se mira de ce nu slabesc consumand doar 500 de calorii zilnic.

In corp se sintetizeaza zilnic 20 mg de L-carnitina, reprezentand 10% din necesarul zilnic
O dieta adecvata trebuie sa aduca inca 100-300 mg prin aport alimentar. Alimentele cu o concentratie mare de L-carnitina sunt: carnea de vita (143mg/100g), porcul (25mg/100g), carnea de pasare (13mg/100g) şi pestele (3- 10mg/100g). Exista pe piata si suplimente alimentare sau produse alimentare ce contin o cantitate semnificativa de L-carnitina, cum ar fi EurO2 Diet.
Datorita sintezei limitate, L-carnitina este recunoscuta ca un supliment esential pentru organism inca din anul 1986, cand, in cadrul „Simpozionului despre Nutrienti Conditional Esentiali” s-a stabilit importanta ei pentru sanatate.

Cercetătorii au demonstrat ca o lipsă a L-Carnitinei poate provoca un exces al lipidelor.
Astfel, acizii graşi nu pot traversa membrana mitocondriilor fără ajutorul L-carnitinei ca transportator. Se spune că în lipsa ei grăsimile au tendinţa de a se acumula în interiorul ţesuturilor musculare si adipose pe artere.
Toată lumea poate profita de beneficiile aduse de L-Carnitină; vegetarienii trebuie în mod obligatoriu să consume suplimente de L-Carnitină pentru a-şi păstra sănătatea. Lipsa L-Carnitinei poate provoca oboseală, ameţeli, angine, probleme musculare, etc.
Persoanele ce au celulită sau zone de grăsime localizate, luând acest produs vor vedea cum aceste grăsimi vor începe să dispară, se vor arde, recuperându-şi energia şi având o mai bună rezistenţă la răceli şi oboseală.

Studiile realizate cu privire la L-Carnitină au arătat existenţa următoarelor proprietăţi.
• Ajută la susţinerea sistemului circulator, eliminând colesterolul şi potenţează muşchiul cardiac, ce va favoriza transformarea acizilor graşi în energie. Sunt medici care o recomandă în tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reapariţia lor.
• Reduce nivelul colesterolului nociv (LDL) şi creşte nivelul colesterolului util (HDL), favorizând eliminarea trigliceridelor.
• Favorizeaă tonusul muscular şi oferă un nivel de energie mai ridicat, ajutând acizii graşi să pătrundă în mitocondrii şi astfel „motorul” nostru (corpul nostru) obţine energia într-un mod mai simplu. Ideală în astenii şi oboseală cronică. De asemenea pentru sportivi şi atleţi, putând sporii rezistenţa lor şi construcţia musculară.
• Ajută la controlul greutăţii, favorizând combustia acizilor graşi. În schimb, ajută la formarea masei musculare.
• Acţionează asupra metabolizării aminoacizilor implicaţi în detoxifiera amoniacală şi în producţia de uree. Acest lucru este interesant în special pentru cei care practică sport profesional şi de elită.
• Intervine în producţia acetilenei necesară fabricării Acetilcolinei care este un neurotransmiţător cerebral.

ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi soluţia pentru o viaţă cât mai lungă. Ceea ce noi numim „proces de îmbătrânire”, pentru unii cercetători nu este decât manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere conţin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor în vârstă. Fără enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu există nutrienţi şi atunci apare o deficienţă de hrănire a
celulelor.

În general, putem clasifica enzimele în trei grupe:
enzimele digestive- metabolizează alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) şi lipaza (grăsimile);
enzimele metabolice- sunt prezente în fiecare celulă din corp. Ajută la eliminarea toxinelor din organism şi a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, oferă energie, repară celulele şi luptă împotriva infecţiilor.
enzimele alimentare- prezente în alimentele crude. Ajută la digestie şi îmbunătăţesc funcţionarea enzimelor metabolice şi digestive (distruse după metabolizare).

Enzimele sunt catalizatori de natură proteică, ce ajută la realizarea proceselor fiziologice, produse de organismele vii. În consecinţă, deficienţele funcţiilor enzimatice creează patologii.

AMINOACIZII
Sunt substanţe cristaline, având aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristică putem menţiona caracterul acid pe care îl au şi activitatea optică.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel puţin un grup amino în fiecare moleculă; 20 de aminoacizi diferiţi sunt elementele esenţiale ce intră în alcătuirea proteinelor. Pe lậngă aceştia, se mai cunosc şi alţii ce intră în componenţa peretelui celular. Plantele pot sintetiza toţi aminoacizii în timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului că acesta sintetizează reciclând celulele moarte din cadrul intestinului şi catabolizează proteinele în cadrul propriului corp.

Aminoacizii sunt unităţile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine. Mai mult, în mod elementar, sunt “pietrele de temelie” pe care organismul reconstituie permanent proteinele specifice consumate pentru a ne menţine în viaţă. Proteinele reprezintă cei mai numeroşi compuşi nitrogenaţi din cadrul organismului, fiind de asemenea esenţiali vieţii. De fapt, datorită numărului mare şi structurii pe care o au, proteinele îndeplinesc funcţii diverse, participând în cadrul tuturor proceselor biologice şi constituind structuri fundamentale ale organismelor vii. În acest mod, ele acţionează accelerând reacţiile chimice care, în alt mod, nu s-ar putea produce în timpul necesar (enzime), transportând substanţe (cum este hemoglobina din cadrul sângelui, care transportă oxigenul către ţesuturi), îndeplinind funcţii structurale (ca şi cheratina din păr), servind ca rezerve ( albumina din ou).
Alimentele pe care le ingerăm ne oferă proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decât dacă în locul descompunerii lor (hidroliza), cauzată de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor şi ar forma lanţuri peptidice scurte, în cadrul aşa numitei “circulaţii entero hepatice”.
Iniţial, aceste substanţe sunt încorporate în sânge şi de aici sunt duse la ţesuturile ce au nevoie de ele pentru formarea proteinelor, consumate în cadrul ciclului vital. Se cunoşte faptul că, din 20 de aminoacizi proteici cunoscuţi, doar 8 sunt indispensabili (sau esenţiali) vieţii umane iar 2 par a fi “semi indispenabili”. Aceşti 10 aminoacizi trebuie să fie aduşi în organism, în cadrul alimentaţiei zilnice şi cu mai mare atenţie atunci când organismul are o nevoie mai mare: cazuri de disfuncţie şi boală. Cei mai problematici aminoacizi esenţiali sunt triptanul, lizina şi metionina. Este tipică lipsa lor în cadrul populaţiilor pentru care cerealele sau cartofii reprezintă baza alimentară. Deficitul de aminoacizi esenţiali îi afectează mai mult pe copii decât pe adulţi. De aceea este necesar consumul unor suplimente, asa cum sunt cele EurO2.
Trebuie să menţionăm faptul că lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esenţiali) duce la imposibilitatea sintetizării
proteinelor în care sunt necesari aceşti aminoacizi. Acest lucru poate duce la apariţia diferitelor tipuri de subnutriţie, datorită cărora aminoacizii sunt limitaţi.

AMINOACIZI
TESTE „IN VITRO” REALIZATE ASUPRA PRODUSELOR EUR O2
CAPACITATEA PRODUSELOR EURO2 OXIGENARE DE A OPRI ŞI DE A DIMINUA DEZVOLTAREA MICROBILOR: BACTERII, FUNGI ŞI DROJDII.
Studiul realizat şi pe care îl vom reda în totalitate demonstrează capacitatea produselor EurO2 oxigenare de a opri creşterea microorganismelor patogene.
Acesta a fost realizat în Laboratorul de Control şi Analize Dr. Goya, laborator omologat de Ministerul Sănătăţii cu No 31 L.C.
A fost demonstrat faptul că acest supliment nutritiv nu conţine un mediu de hranire pentru germeni şi nu va permite dezvoltarea bacteriilor, fungilor şi drojdiilor (şi nici creşterea lor ), ce afectează atât trăsăturile fizice cât şi cele de gust şi miros, având, în vedere faptul că dezvoltarea germenilor conduce la cresterea toxicităţii formulelor.
Pentru a îndeplini aceste specificaţii, produsele Eur O2 menţin nutrienţii în starea lor originală şi evită pierderile datorate deteriorării lor. Aceasta arată faptul că materiile prime utilizate în producerea lor sunt substanţe pure alese cu grijă şi că procesul lent de fabricare se face după normele stricte ale tehnicilor de fabricare (având un excelent control aspura produsului finit.)
EurO2 a demonstrat că deţine un larg spectru de activitate antimicrobiană împotriva bacteriilor, fungilor şi drojdiilor fiind deasemenea un conservator ideal capabil să distrugă microorganismele, mai mult decât să le inhibe.

L-Carnitina, „Arzătorul de grăsimi”, deţine un rol important în metabolismul lipidic, transportând mari cantităţi de acizi graşi către mitocondrii (surse celulare de energie) şi contribuind la arderea grăsimilor.
Pentru a întelege mai bine acest lucru, să reamintim mecanismul de stocare a grăsimilor, ce reprezintă cea mai mare rezervă energetică a corpului. În timpul meselor, excesul de alimente ingerate este transformat în lipide, în interiorul ficatului. Aceste alimente sunt transportate, în continuare, în sânge, până la ţesuturile adipoase de rezervă, în unele celule de stocare (adipoase). Atunci când organismul are nevoie de energie, celulele adipoase eliberează grăsimile, ce sunt arse în centralele energetice ale celulelor (mitocondriile) eliberându-se astfel energie. L-Carnitina deţine un rol important în această ultimă etapă, ea fiind cea care asigură transportul grăsimilor, până la centrii de reconversie, stimulează şi reglează combustia lor la fel ca un carburator

Is Featured Nu
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente Oxigen imbogatit cu l-carnitina

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.