0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
POTENT POWER

POTENT POWER

44,00 RON

(Stoc epuizat)

Precedent

SCHINDUF

Precedent

PROSTATOSALM

POTENT POWER

Prezentare Rapidă

Suplimentul alimentar POTENT POWER este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cu un continut bogat de fitonutrienti cunoscuti pentru proprietatile lor privind mentinerea sanatatii si functiilor sexuale normale.

Este sustinut metabolismul, circulatia sanguina, forta si masa musculara, echilibrul hormonal si sexual. Combinatia de plante din POTENT POWER, este recunoscuta pentru efectele sale de sustinere a sanatatii prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres si suprasolicitare intelectuala si fizica. Este un adaptogen care sustine structurile nervoase, sistemul imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescand rezistenta organismului la conditiile de mediu si incetineste imbatranirea.

Disponibilitate: Stoc epuizat

44,00 RON

Detalii

Potent Power contribuie la sustinerea sistemului nervos si a functiilor psihice (conferind o starea de bine prin inducerea starii de calm si cresterea increderii in sine), ajutand astfel la revigorarea generala a organismului si la functionarea normala a aparatului genital masculin. De asemenea, continutul de plante din Potent Power sustine sanatatea prostatei, a sistemului urinar si a circulatiei sanguine, ceea ce contribuie la mentinerea erectiei si la sustinerea eforturilor fizice.

Informații Suplimentare

Nume POTENT POWER
Actiuni - optimizarea functiilor si activitatii aparatului genital masculin; - atenuarea efectelor negative asociate tulburarilor erectile; - sustinerea capacitatii de autoaparare si de adaptare a organismului la conditiile de mediu; - imbunatatirea tonusului si ameliorarea starilor de oboseala si epuizare. - Tonic si revitalizant pentru barbati
Compozitie Doza zilnica recomandata: 2-6 tablete / zi Componente active: Asparagus racemosus (Shatavari), radacini (4:1) 75 mg Myristica fragrans (Nucsoara), fructe (3:1) 75 mg Tribulus terrestris (Coltii-babei), seminte (7:1) 50 mg Chlorophytum arundinaceum (safed musli), tuberculi (4:1) 58 mg Withania somnifera (Ginseng indian), radacini (5:1) 50 mg Asphaltum punjabianum (Shilajit) (6:1) 35 mg Quercus infectoria (Majuphal), fructe (4:1) 25 mg Syzygium aromaticum (Cuisoare), muguri florali (3:1) 25 mg Centipeda minima (Nak-chhikani), parti aeriene (10:1) 25 mg Asteracantha longifolia (Talmakhana), fructe (10:1) 25 mg Yashad bhasma (Zinc) - *furnizeaza cca. 5mg Zn/50%DZR 7 mg Alte ingrediente:Acacia Arabica (Guma acacia), (10:1) excipient 50 mg
Forma prezentare Capsule
Cantitate 100 tablete
Producator STAR INTERNATIONAL MED
Inregistrarea produsului Înregistrat si aprobat pentru comercializare de catre "Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucuresti sub Nr.
Administrare Adulti: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi. Se administreaza cu 1/2 ora inainte de mesele principale sau la 1 ora dupa masa, pentru cel putin 2 luni (optim 6 luni). Pentru uzul exclusiv al barbatilor!
Termen de valabilitate 24 luni de la data fabricatiei
Afectiuni Nu
Detalii produs Potent Power ajuta la imbunatatirea calitatii si cantitatii spermei, la atenuarea problemelor asociate performantelor sexuale (ejacularea precoce, erectia slaba si insuficienta) si contribuie la reducerea stresului oxidativ.
De asemenea, Potent Power contribuie la sustinerea sistemului nervos si a functiilor psihice (conferind o starea de bine prin inducerea starii de calm si cresterea increderii in sine), ajutand astfel la revigorarea generala a organismului si la functionarea normala a aparatului genital masculin.
Is Featured Indisponibil
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente Combinatia de plante din POTENT POWER, este recunoscuta pentru efectele sale de sustinere a sanatatii prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres si suprasolicitare intelectuala si fizica

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie