0725.999439 | 0725.999440 | 0232.277999CONTACT
0Produs(e)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
COTIDIERBE TRANZIT fluid

COTIDIERBE TRANZIT fluid

46,00 RON

(Stoc epuizat)

Precedent

ALOE VERA Integral

Precedent

CICOARE EXTRACT

COTIDIERBE TRANZIT fluid

Prezentare Rapidă

Cotidierbe Tranzit-Fluid este un supliment alimentar pe bază de plante medicinale. Crușinul, concentratul de prune, rubarba, senna și boldo favorizează tranzitul intestinal, în timp ce lemnul dulce acționează asupra funcționalitatii sistemului digestiv.

Disponibilitate: Stoc epuizat

46,00 RON

Detalii

Cotidierbe Tranzit-Fluid este un supliment alimentar pe bază de plante medicinale. Crușinul, concentratul de prune, rubarba, senna și boldo favorizează tranzitul intestinal, în timp ce lemnul dulce acționează asupra funcționalitatii sistemului digestiv.

Informații Suplimentare

Nume COTIDIERBE TRANZIT fluid
Actiuni Supliment alimentar pe bază de plante medicinale. Crușinul, concentratul de prune, rubarba, senna și boldo favorizează tranzitul intestinal, în timp ce lemnul dulce acționează asupra funcționalitatii sistemului digestiv.
Compozitie Doza zilnica recomandata:: Se recomandă o lingură rasă (10 ml) seara, înainte de somn cu puțină apă. Componente active:: Fructoză, apă, cascara scoarță de copac E. F. (Rhamnus purshiana DC.), glicerina vegetala, prune (Prunus domestica L.) concentrat de suc din fructe, alcool, rubarbă (Rheum palmatum L.) E. F., senna (Cassia angustifolia M. Vahl.) frunze și păstăi E. F., boldo (Peumus boldus Molina) E. F. frunze, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra L.) E. F., conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; aromă de lemn dulce, îndulcitor: glicozide steviolice (din frunze de ștevie rebaudiana Bertoni).
Forma prezentare Lichide
Cantitate Flacon 170 ml lichid
Producator Specchiasol
Inregistrarea produsului Înregistrat şi aprobat pentru comercializare de către "Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucureşti sub Nr.
Administrare Se recomandă o lingură rasă (10 ml) seara, înainte de somn cu puțină apă. Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Datorită prezenței în compoziție a plantelor care conțin antrachinone nu este recomandat pentru utilizare în timpul sarcinii și al alăptării. Suplimentele nutritive nu reprezintă înlocuitori pentru o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. FARA GLUTEN
Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Atonie gastrica, Atonie intestinala, Balonari abdominale, Colita, Colon iritabil, Constipatie, Diaree, Ulcer gastro-duodenal
Detalii produs Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Datorită prezenței în compoziție a plantelor care conțin antrachinone nu este recomandat pentru utilizare în timpul sarcinii și al alăptării. Suplimentele nutritive nu reprezintă înlocuitori pentru o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. FARA GLUTEN : Cotidierbe Tranzit-Fluid este un supliment alimentar pe bază de plante medicinale. Crușinul, concentratul de prune, rubarba, senna și boldo favorizează tranzitul intestinal, în timp ce lemnul dulce acționează asupra funcționalitatii sistemului digestiv.
Is Featured Nu
pret depozit Nu
economisesti Nu
SEO Bioelemente SPECCHIASOL ITALIA flacon 170 ml

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie